Vandaag kon ik gelukkig dan ook weer de draad goed oppakken met gezond en suikervrij eten. Het ontbijt sloeg ik even over, want ik kwam pas rond 10.30 uit mijn bed rollen. Het werd dus meer een brunch, waar ik even lekker de tijd voor nam.
Ik heb zelf amandelmelk en wentelteefjes gemaakt uit het kookboek van Amber Albarda dat ik uit de bieb leende. De wentelteefjes vond ik niet echt een succes. Maar ik vond het wel leuk om zelf amandelmelk te maken. Zo kan ik een kleine portie tegelijk maken, dat is wel handig. De pulp die overbleef na het zeven strooide ik 's avonds op de quiche die ik maakte van restjes.
zelfgemaakte amandelmelk
Brunch
wentelteefje van speltdesembrood
met een beetje ahornsiroop
Tussendoor 's middags
Handje studentenhaver
Diner
Quiche met restjes uit de vriezer en koelkast
Ik at hierbij een restje nasi
toetje: 1 kiwi en een appeltje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten