Dag 2
Ontbijt
appeltjes even aangezet in de pan met wat roomboter, cashewnoten, rozijnen en kaneel erbij. |
Het appelmengsel in een bakje yoghurt gedaan (zo eet ik altijd het laatste beetje uit het pak) Kopje groene thee met gember erbij |
Tussendoor (ochtend)
kopje thee, peer en kiwi met 3 paranoten
Lunch
Burgertjes gebakken met restje zuurkool van gisteren: ingrediƫnten: paneermeel, zuurkoolstamppot, ei, feta en oregano. Idee heb ik hier vandaan gehaald |
Zuurkoolburgertjes met sla, olijven, zongedroogde tomaatjes en komkommer. Dressing van olijfolie, azijn, mosterd en kruiden |
Tussendoor (middag)
2 kopjes koffie met koffiemelk en water
Diner
restverwerking groente
Met een beetje slagroom, eieren, bladerdeeg, kruiden en kaas
wordt het een quiche
Als toetje 2 mandarijntjes
's avonds
olijfjes met knoflook
Diner
restverwerking groente
Met een beetje slagroom, eieren, bladerdeeg, kruiden en kaas
wordt het een quiche
Salade met pijnboompitten en dressing van olijfolie, azijn en kruiden en komkommer
Als toetje 2 mandarijntjes
's avonds
olijfjes met knoflook
De perfecte bladerdeeg heb ik nog niet gevonden. Deze is wel suikervrij, maar wel gemaakt van tarwe. Ik wil zelf nog eens experimenteren met bladerdeeg maken van spelt en dan een hoeveelheid invriezen, maar nu kies ik even voor gemak.
Super inspiratie! Dank Dank Dank!
BeantwoordenVerwijderen